Davatelj usluga / odgovoran za sadržaj:

Hosting:

Ime ustanove:
OIB:

Pension Natalija

59296325280

“TOTOHOST” – obrt za internet usluge
Letovanićka 30
10000 ZAGREB
HRVATSKA
Vlasnik: Nada Akcicek -
Ulica: Sergijevaca 41 Letovanićka 30
Poštanski broj / Grad: HR 52100 PULA HR 10 000 ZAGREB
Telefon: +49 (0)17622341122 0038591 509-1182
Telefax: - 0038501 777-6818
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Internet: www.pension-natalija.com www.totohost.hr

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj svim stranicama su stvoreni s najvećom pažnjom. Davatelj usluga nije odgovoran za točnost, potpunost, pravovremenost i kvalitetu informacija. Pozivajući se na štetu bilo koje vrste nastale iz uporabe ili neuporabe postojeće informacije su isključeni potraživanja odgovornosti. Odgovornost Ako postoji povreda zakona, to je moguće samo od datuma znanja određenog prava. Pogođeni ovom kršenje bit će uklonjeni odmah nakon sadržaj poznat.
Odgovornost za linkove
Davatelj usluga ne preuzima odgovornost za bilo kakve izravne i neizravne vanjskih linkova. Za sadržaj vanjskih linkova uvijek odgovarajući operator ili davatelj tih stranica je odgovoran. U vrijeme povezivanja veze su provjereni i našli nikakvih povreda. Stalni provjera vanjskih linkova nije razumno. U slučaju legitiman nalaza prekršaja što je prije moguće, uklanjanje odgovarajućih linkova.
Autorsko pravo
Svi sadržaji postojećih stranice su autorsko pravo. Svako korištenje sadržaja ili bilo koje njihove dijelove nije dopušteno, ali potrebna suglasnost davatelja usluga. To se odnosi i na autorska prava trećih osoba. U slučaju povrede, pružatelj usluga ima pravo na tužbu. Ako unatoč svim mjerama opreza ipak biti kršenje autorskih prava, molimo Vas da nas obavijestite. Za legitimne utvrđenjem povrede, odmah ćemo ukloniti sadržaj.
Zaštita podataka
Moguće je dati osobne podatke da Vas kontaktiramo na našim stranicama. Međutim, to nije apsolutno potrebno, jer to može biti učinjeno putem telefona, faksa, e-mailom, poštom ili osobno. U svakom slučaju, subjekt podataka na zaštitu podataka, odnosno Vaši podaci dobiveni neće biti objavljeni bez izričitog pristanka trećim stranama.
Društveni Mediji
U slučaju uporabe SoCal medijima platforme sadržaj, dio su sadržaja koje tim tvrtkama zahtijevati usluge. Informacije o uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti društvenih medija platforme kao što su Facebook, YouTube, Google+ i Twitter, posjetite njihove stranice u odgovarajućim poglavljima uvjetima.
Izjava o privatnosti za korištenje Facebook dodataka
Na našim stranicama dodataka na društvenoj mreži Facebook, 1601 Južna Kalifornija Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD su integrirani. Facebook plugin, slažete se na Facebook logo ili "Sviđa Button" ("Sviđa mi se") na našoj strani. Možete naći pregled Facebook-dodataka ovdje: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Kada posjetite naše stranice, čep uspostavlja izravnu vezu između preglednika i poslužitelja Facebook je uspostavljena. Facebook dobiva informacije koje imate sa svojim IP adresu posjetili našu stranicu. Ako kliknete na Facebook "Like" gumb dok ste prijavljeni na svoj Facebook račun, možete povezati sadržaj naših stranica na svom Facebook profilu. To omogućuje Facebook dodijeliti Vaš posjet našim stranicama na Vaš korisnički račun. Ističemo da ih mi kao pružatelji stranicama nema saznanja o sadržaju prenesenih podataka i koristiti putem Facebooka.
Za više informacija, molimo pogledajte pravila o privatnosti Facebooka među http://de-de.facebook.com/policy.php. Ako ne želite da Facebook može dodijeliti posjetiti naše stranice na svoj Facebook korisnički račun, prijavite se s vašeg Facebook korisničkog računa.